Kockajáték Club

LEGO® alkotások kiállítása

Budapest szívében

2017. március 4 - 26., Akvárium

LEGO® Kiállítás!

Ugorj be hozzánk és nézd meg a hazai építők világszínvonalú alkotásait. Több mint
1 millió LEGO® kocka, City, Star Wars™, Fantasy és történelmi témákban. Láthatsz várost működő vonatokkal, terepasztalokat és egyedi részletgazdag kreációkat.

Szuper élmény az egész családnak!

Programok:

Vonatvezetés:

Hozd el saját vonatodat és futtasd egy óriási LEGO® City terepasztalon. Állj meg az állomáson, vedd fel az utasokat, azután szélsebesen vidd el Őket egy nagy utazásra. Közben fedezd fel a várost a Nyugati Pályaudvartól az Állatkertig, mert számtalan vicces részlet vár rád. Nem hiányozhatnak az aprólékosan kidolgozott épületek, járművek és még a szuper hősök sem. Ha kedved  van készíts  a helyszínen fényképeket vagy videót a vonatozásról és tölts fel a facebookra is.

Nincs vonatod?
Sebaj, látogass el játszóházunkba és próbáld ki a Super Express vonatot, vagy a többi távirányítású LEGO® Technic járművet.

Zsetonos programok:

Animátorok segítségével, konkrét – irányított építési feladatot kell teljesítened a válogatott alkatrészekből. A feladattól függően egy prototípus alapján kell megépítened, vagy az adott alkatrészeket felhasználva szabad építésben kell elkészíteni alkotásodat. Az elkészült művedet haza is viheted!

A programzseton ára: 800.- Ft.

Szuperhős kihívás:

A szuperhős benned van! Az építési feladatot követően egy hihetetlen kihívás vár rád, melyet csak a benned szunnyadó képességekkel tudsz majd teljesíteni. Teljesítsd a kihívást és szerezd meg az ajándékot!
A programzseton ára: 800.- Ft

Jegyárak:

Gyerek          1.200.-
Felnőtt          1.500.-
Családi*         4.000.-​

* A családi jegy két felnőttre és két 18 éven aluli gyerekre vonatkozik!
   4 éves kor alatt a belépés ingyenes!

Nyitva tartás: Hétfő - Vasárnap, 10-20 óráig

A kiállítás megközelíthető:

Tömegközlekedéssel:

Busz:
9, 16, 105

Metró:
M1, M2, M3

Villamos:
47, 47B, 49

Autóval:

​1051 Budapest, Erzsébet tér 12.
Parkolás az Erzsébet téri mélygarázsban (József Attila utca felől), illetve a környező utcákban lehetséges.
A parkolás feltételeiről és a díjakról a lenti gombra kattintva bővebben is tájékozódhat.

A LEGO, a LEGO logó, a Minifigure, a DUPLO, a BIONICLE, a LEGENDS OF CHIMA, a FRIENDS logó, a MINIFIGURES logó, a DIMENSIONS, a MINDSTORMS, a MIXELS, a NINJAGO, és a NEXO KNIGHTS a LEGO Csoport védjegyei. ©2017 A LEGO Csoport.